کدام نرمافزارها در حوزه بررسی سرقت ادبی بهتر هستند؟
5 دقیقه
همانطور که در مقاله پیشین رایاپارس با مفهوم پلاجیارسیم و سرقت ادبی آشنا شدید، دانستید که نباید در وبسایت خود از مقالههای دیگران کپی کنید. زیرا اگر گوگل متوجه این کپی شود بدون شک به شما نمره منفی داده و شاید اخطار هم بدهد، در نتیجه رتبه شما افت کرده و جایگاه خود را در صفحه نتایج موتور جستجو از دست خواهید داد. به همین دلیل در مقاله امروز رایاپارس بر آن شدیم تا نرمافزارهایی در این حوزه به شما معرفی کنیم که از طریق آن بتوانید، اگر قسمتهایی کپی در مقاله شما وجود دارد را رفع کرده و به همین واسطه امتیاز بالایی از گوگل کسب نمایید. با ما همراه باشید تا به معرفی این نرمافزارها بپردازیم.
نرمافزارهای سرقت ادبی دقیقا چه کاری انجام میدهند؟
کار این نرمافزارها عموما رصد و جستوجو در مقالهها است، از این رو اگر قسمتهایی در مقاله مورد نظر وجود داشته باشد که از منبع دیگری کپی شده باشد، این نرمافزار تشخیص داده و به شما هشدار میدهد. از این رو شما متوجه خطای خود شده و میتوانید سریعا به اصلاح قسمت کپی شده بپردازید یا با استفاده از ابزار تولید محتوا آن قسمت از متن خود را تغییر دهید.
طریقه کار این نرمافزار به این شکل است که از طریق پایگاه دادهای که درون خود دارند میتوانند به بررسی و مقایسه یک متن بپردازند، در حقیقت آنها متن مورد نظر را با اطلاعاتی که درون Database خود وجود دارد را مقایسه کرده و قسمتهای کپی یک مقاله را به راحتی پیدا میکنند. از این رو اگر نرمافزار مورد نظر از نظر دیتابیس غنیتر باشد، قاعدتا میتواند نتیجه بهتری را به شما منعکس کند. همچنین نتیجه منتقل شده به شما صحت بالاتری را خواهد داشت. اما برای بررسی سرقت ادبی نرمافزارها به 4 دسته رایگان، غیر رایگان، آنلاین و آفلاین تقسیم میشوند که در ادامه به شرح هرکدام میپردازیم.
نرمافزارهایی که در حوزه سرقت ادبی آنلاین کار میکنند
همانطور که تا به اینجای مقاله کار نرمافزارهای سرقت ادبی را به خوبی درک کردهاید، همچنین دانستید که کار آنها مقایسه آثار متنی با محتوای درون پایگاه داده خودشان است. در این حوزه نرمافزارهای زیادی وجود دارد که از طریق آن میتوانید به بررسی مقاله خود با سایر آثار موجود بپردازید. برخی از این نرمافزارها به صورت آنلاین به مشتریان خود خدمات میدهند و لازم است بگوییم که این گونه نرمافزارها محتوا را هم با پایگاه داده درون خودشان بررسی میکنند و هم با متنهایی که در سطح اینترنت وجود دارد بررسی میکنند. به همین دلیل قدرت بالایی در تشخیص سرقت ادبی دارند.
نرمافزارهایی که در حوزه سرقت ادبی آفلاین کار میکنند
در حوزه تشخیص پلاجیاریسم یا سرقت ادبی غیر از مورد آنلاین، مورد دیگری نیز وجود دارد که به صورت آفلاین شروع به بررسی متن مقاله شما با پایگاه داده خود میکند. از این رو این نرمافزار نیازی برای اتصال به اینترنت ندارد و تمام اطلاعات را درون پایگاه داده درونی خود دارد. این نرمافزارها میتوانند به خودی خود غنی و مفید باشند، اما اگر برای آنها امکان دسترسی به اینترنت هم وجود داشته باشد، قطعا میتوانند به صورت قدرتمندتری به بررسی شباهت بپردازند.
نرمافزارهایی که به صورت رایگان به بررسی سرقت ادبی میپردازند
در میان نرمافزارهایی که برای بررسی سرقت ادبی وجود دارد، برخی از نرمافزارها هم هستند که به صورت رایگان به بررسی سرقت ادبی میپردازند، از این رو نرمافزارهای دیگری هم هستند که خدماتشان را به صورت غیر رایگان در اختیار مشتریان خود قرار میدهند. کاملا واضح است که نمیتوان از نرمافزارهای رایگان انتظار بررسی دقیق و کامل را داشت، به این دلیل که پایگاه داده آنها محدود و خدماتی که به مشتری ارائه میکنند، کم هستند. اما در مقاله نرمافزارهای غیر رایگان خدمات زیاد و بررسی دقیقتری را برای این کار فراهم میآورند.
نرمافزارهای رایگان علاوه بر موضوع بررسی غیر دقیق، اشکال دیگری هم دارند که این موضوع میتواند ضربه بدی به شما وارد آورد. زمانی که شما مقاله را در اختیار این نرمافزارها قرار میدهید که به بررسی آن مشغول شوند، آنها بدون اجازه شما مقاله را درون Database خود ذخیره میکنند و پایگاه داده خود را از این را غنی و کامل میکنند.
اگر میخواهید مقاله خود را از نظر سرقت ادبی بررسی کنید، پیشنهاد میکنیم که به نرمافزارهای رایگان اکتفا نکنید و برای اینکار از نرمافزارهای دیگری هم کمک بگیرید. به این دلیل که نرمافزارهای رایگان در پایگاه داده خود از آثار تصادفی و نه چندان دقیق بهره میبرند. به همین دلیل نمیشود به نتیجهای که ارائه میکنند اعتماد کرد.
نرمافزارهایی که به صورت غیررایگان به بررسی سرقت ادبی میپردازند
اگر میخواهید میان نرمافزارهای رایگان و غیر رایگان یک گزینه را برای دریافت خدمات انتخاب کنید، قطعا بهترین انتخاب برای این کار نرمافزارهای پولی هستند. قاعدتا هزینهای را که بابت بررسی سرقت ادبی میپردازید، ارزش نتیجهای که در این مورد دریافت میکنید را دارد. ناگفته نماند که برخی از نرمافزارهای پولی هم هستند که نسخههای رایگان هم دارند، این نسخه از نرمافزارهای رایگان تا حدودی همان ساختار و کیفیت نسخه پولیشان را دارند.
تا به این مرحله فهمیدید که در میان نرمافزارهای موجود، موردی بهتر است که به صورت آنلاین بوده و برای خدمات خود هزینه دریافت کند. به این دلیل که پایگاه داده غنی دارند و در بحث اعتماد کردن هم میتوانند قابل اعتمادتر از سایرین باشند. البته در میان گزینههای دیگر هم میتوان مورد بهتری را پیدا کرد، با ادامه مقاله همراه باشید تا با برخی از نرمافزارهای مشهور در این حوزه آشنا شوید.
1-گرامرلی(Grammarly)
2- کیوتکست (QueText)
3- داپلیچکر (DupliChecker)
4- پلاجیوم (Plagium)
5- یونی چک (UniCheck)
6- پرورایتینگاِید (ProWritingAid)
7- وایتاسموک (Whitesmoke)
8- پلاجیاریزمچک (PlagiarismCheck.org)
9- اسمالسئوتولز (SmallSEOTools)
10- کپیلیکس (Copyleaks)
11- وایپر (Viper)
12- چکفورپلاجیاریزم (CheckForPlagiarism)
13- کپیاسکیپ (CopyScape)
14- پلگاسکن (PlagScan)
15- دیامسیای (DMCA)
سخن تکمیلی
همواره بهتر است که برای نوشتن مقاله از ایدههایی که در ذهن خود دارید استفاده کنید، اگر هم در این میان خواستید از منبعهای دیگری متن بردارید، بهتر است که آنها را از طریق ابزار تولید محتوا تغییر دهید تا نرمافزارهای موجود در حوزه بررسی سرقت ادبی از مقاله شما ایراد نگیرند، در این صورت میتوانید مقاله بهتری را در سطح اینترنت برای عموم به جای بگذارید. امیدواریم که این مقاله از رایاپارس برای شما مفید بوده باشد.