چه تکنیکهایی برای افزایش سرعت وبسایت وجود دارد؟ | راهکارهای افزایش لود صفحه
5 دقیقه
داشتن کسب و کار در سطح اینترنت یکی از ویژگیهایی است که یک فرد موفق باید در زندگی دیجیتالی امروزی برای خود برپا نماید. اما گسترش کسب و کار در سطح اینترنت شامل دو بخش متفاوت میشود که میتوان به آنها اشاره داشت: شبکههای اجتماعی، داشتن سایت از جمله این روشها هستند. اما داشتن یک سایت خوب نیازمند یک سری ویژگیهای مثبت است که روی سئو سایت تاثیر میگذارند. یکی از این روشها مربوط به سرعت وبسایت میشود که در این مقاله قصد معرفی چند تکنیک در این حوزه را داریم، پس با ما همراه باشید.
سرعت وبسایت چه رابطهای با موفقیت کسب و کار دارد؟
سرعت وبسایت یکی از مسائل پراهمیت و پرچالشی است که امروزه برای اکثر کسب و کارها تبدیل به یک دغدغه شده است. اما بهتر است بدانید که سرعت وبسایت یکی از فاکتورهای مهمی به شمار میرود که میتواند به صورت مستقیم روی موفقیت شما تاثیر بگذارد. اما دلیل این عمل چیست؟ یکی از دلیلهای اصلی که در این حوزه رابطه مستقیم با بحث اصلی ما یعنی سرعت دارد، موتور جستجو گوگل است. گوگل خیلی به این مسئله اهمیت میدهد و بهتر است که شما هم برای این مورد اهمیت بالایی در نظر بگیرید.
طبق آخرین تحقیقات به عمل آمده از این روند مشخص شده است که کاربران زمان کمی را منتظر لود شدن کامل صفحه میمانند، به همین دلیل اگر سرعت صفحه شما پایین باشد؛ کاربر از زمان زیاد انتظار خسته شده و صفحه را فورا ترک میکند. حال این موضوع را در نظر بگیرید که رقبای شما هم این فاکتور مهم را در صفحه سایتشان رعایت کردهاند. از این رو اگر شما این مسئله را رعایت نکنید، نمیتوانید بخش مهمی از کاربران سرگردان در اینترنت را جذب صفحه وبسایت خود نمایید.
تاخیر در بارگذاری صفحه سایت چقدر میتواند در از دست دادن کاربران تاثیر داشته باشد؟
طبق آخرین تحقیقات متخصصان در این زمینه مشخص شده است که موتورهای جستجو آماری در رابطه با این موضوع به جامعه سئو دادهاند که طبق آن مشخص شده است هر یک ثانیه تاخیر میتواند این شرایط را برای شما به همراه داشته باشد:
7% نرخ کمتر تبدیل کاربران به مشتری
16% افت رضایت مشتریان
11% بازدید کمتر از صفحات وبسایت شما
طبق این آماری که مشخص شده است، شما چه خواسته خود و چه ناخواسته وارد بازی رقابت با سایتهای پرسرعت میشوید. یکی از دلیلهای دیگری که در این حوزه باید بسیار به آن اهمیت دهید، توقع زیاد کاربران از یک صفحه سایت است. کاربرهایی که امروزه در سطح اینترنت در حال گشت و گذار هستند، به موضوعات ریزی توجه میکنند و یکی از آنها موضوع سرعت وبسایت است که در سئو سایت هم تاثیر گذار است.
به دلیل وجود زیاد رقبا در سطح اینترنت و فراوانی این موضوع، اگر کاربران حس کنند که وبسایت شما در رابطه با یک موضوع نقطه ضعفی دارد، سریعا وبسایت شما را ترک کرده و شما را با رقیبتان که در این حوزه نقصی ندارد؛ جایگزین میکند.
منظور از سرعت بالا دقیقا چه میزانی است؟
در این حوزه پارامترهایی وجود دارد که متخصصان آن سعی میکنند با در نظر گرفتن تمام شرایط ایدهآلترین وضعیت یک وبسایت را عنوان کنند. اما بهتر است بدانید که صنعت وب در حوزه بهینه سازی وبسایتها پیشرفتهای زیادی داشته است و در زمان حال دیگر سرعت اینترنتها مثل زمانهای گذشته نیست. به همین دلیل زمان استانداردی که برای لودینگ یک سایت در نظر گرفتند، 1 ثانیه میباشد. این بهترین حالت لود شدن یک وبسایت میباشد.
اما در طرف شاید برخی سایتها نتوانند به هردلیل این زمان را رعایت کنند که استاندارد زمانی برای این وبسایتها بین 1 الی 3 ثانیه است. به همین دلیل اگر بارگذاری شما حتی تا 3 ثانیه هم طول بکشد باز هم مشکلی در روند کار پیش نمیآید.
حالت دیگر هم این است که زمان بارگذاری وبسایت شما بین 3 الی 7 ثانیه میباشد، در این صورت بازهم مشکلی متوجه شما نمیشود. اما بهتر است بدانید که میزان ترافیک ورودی به وبسایت شما و بازدید کاربران کمترین نرخ ممکن را به خودش اختصاص میدهد. اما حالت دیگری هم وجود دارد که کار را بسیار سخت میکند، آن هم زمانی بیش از 10 ثانیه است. اگر وبسایت شما در چنین حالتی Load شو، بهتر است بدانید که در آیندهای نزدیک سیل عظیمی از مشکلات از سمت کاربران و موتور جستجو متوجه شما خواهد شد.
راههای افزایش سرعت سایت وردپرسی چیست؟
حال که دانستید چگونه میتوانید با استفاده از سرعت وبسایت رضایت کاربران خود را بدست آورید، بهتر است اشارهای به راههای افزایش سرعت وبسایتهای وردپرسی داشته باشیم؛ در این قسمت همراه ما باشید:
اولین قدم برای اینکه بتوانید سرعت سایت مناسب و مطلوبی داشته باشید، داشتن یک هاست خوب است. در این راستا بهتر است یک شرکت خوب در رابطه با خدمات هاستینگ انتخاب کنید. در قدم بعدی باید این موارد را در نظر داشته باشید:
- سیستم مدیریت محتوایی که برای وبسایت خود انتخاب میکنید، باید در بهینهترین حالت ممکن باشد. در یک سری از شرایط وردپرس میتواند بهترین انتخاب باشد.
- یکی از کارهایی که ناگزیر باید به آن بپردازید، انتخاب یک قالب مناسب برای وبسایت وردپرسی است. این قالب باید به نحوی باشد که از هر نظر بهینه بوده و در زمان کمی بارگذاری شود. بهتر است که قالب مدنظر در زمان کمی بارگذاری شود.
- یکی دیگر از راهکارهای موجود در این راستا، نصب نکردن افزونههای غیر ضروری است.
- آخرین راهکار هم استفاده از سیستمهای کشینگ برای حذف فایلهای کش و بهبود سرعت سایتتان است.
سخن تکمیلی
در این مقاله سعی شد تا در مورد سرعت وبسایت به صورت جامع و کامل صحبت شود، از این رو امیدواریم که تاثیر آن را در رضایت کاربران و رضایت گوگل درک کرده باشید. همچنین پس از درک کامل موضوع انتظار میرود که برای وبسایت خود چارهای اندیشیده و در راستای بهینهسازی و سئو سایت خود قدم بردارید. اما بهتر است بدانید که در هر نقطه از ماجرا به مشکلی برخورد کردید، مشاوران زبده و کاربلد شرکت رایا پارس در کنار شما هستند تا به سوالات شما در این حوزه پاسخ دهند. در نتیجه میتوان انتظار یک سایت پرسرعت را از خودتان داشته باشید که بتواند به موفقیت شما در این زمینه کمک کرده باشد.