طراحی سایت با وردپرس چه معایبی دارد؟
6 دقیقه
طراحی سایت با وردپرس یکی از راهکارهایی است که برای سرعت و سهولت در کار به افراد تازه کار یا قدیمی در این حوزه پیشنهاد می شود. شاید همه شما از مزایا و راحتی کار با وردپرس خبر داشته باشید، اما کمتر کسی است که از خطاهای فنی و ریز وردپرس اطلاعی داشته باشد. در این مقاله برآن شدیم تا برای شما کمی از معایب وردپرس در طراحی سایت در مشهد صحبت کنیم تا بتوانید برای وبسایت خود تصمیم قطعی و عاقلانه ای بگیرید. همراه ما باشید تا با هم بیشتر Wordpress را بشناسیم.
معایب طراحی سایت با وردپرس
اگر شما شخصی هستید که می خواهید برای کسب و کار نوپا خود طراحی وبسایت داشته باشید، قطعا با اسم وردپرس را زیاد شنیده اید. اما بهتر است بدانید که برای تصمیم گیری قطعی در این مورد باید تمام مزیت ها و معایب یک CMS را بدانید و سپس پس از آگاهی کامل نسبت به موضوع تصمیم گیری نمایید. در ادامه با ما همراه باشید بیشتر این سیستم مدیریت محتوای همه پسند را بشناسید.
آیا منبع باز بودن وردپرس می تواند نکته مثبتی باشد یا خیر؟
وردپرس را می توان این گونه شناخت که با نام کامل (Love that name, it WordPress) می شناسند. اما این پنل مدیریت محتوا به صورت منبع باز یا Open source در اختیاز عموم جهان قرار گرفته است که هر شخصی می تواند با کمی شخصی سازی به نقطه مطلوب و ایده آل خود دست پیدا کند. این مسئله را می توان از 2 بعد نگاه کرد. بعد اول این است که تمام اشخاص می توانند با سلایق و علایق شخصی خود پنل مد نظر را مدیریت کنند، اما در طرف مقابل همین امر می تواند نکته کاملا منفی بنظر برسد که شاید شما از آن خبر نداشته باشید.
حال سوال اینجاست که نکته منفی ماجرا چه چیزی می تواند باشد؟ برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که این سیستم ممکن است امنیت وبسایت شما را تحت تاثیر قرار دهد. از این رو برای سفارشی کردن بخش های مختلف نیاز به افزونه های متعددی می باشد. همین موضوع می تواند نکته منفی به حساب آید. زیرا اگر کم کاری در نصب افزونه داشته باشید، ممکن است هکرها وبسایت شما را مورد حملات سایبری قرار دهند. به همین دلیل برای رفع این نقطه ضعف شما باید سیستم امنیتی صفحه سایتتان را شخصی سازی نمایید تا هک نشوید.
نگران نباشید، زیرا شرکت های معتبری وجود دارند که می توانند خدماتی در این حوزه ارائه دهند تا شما بتوانید با خیال آسوده فعالیت خود را ادامه دهید. اما بهتر است بدانید که باید از شرکتی خدمات دریافت کنید که در این زمینه معتبر و شناخته شده باشد.
فرآیند نگهداری مداوم
همانگونه که تا به اینجای کار مشخص شد، حتما به این موضوع پی بردید که وردپرس برای اینکه بتواند نیازهای هرشخصی را تامین نماید؛ نیاز به شخصی سازی و نصب افزونه های متفاوت دارد. از این رو هرچقدر پلاگین های متفاوت روی آن سوار شود، ممکن است در آینده مشکل عدم هماهنگی برای شما بوجود آید. به صورت کلی چک کردن این موضوع که اهر افزونه ممکن است با Plugin دیگر تداخل داشته باشد یا خیر، موضوع چالش برانگیز و وقت گیری است. از این رو شما باید تنظیماتی را برای افزونه خود انجام دهید تا وقوع مشکلات در آینده به حداقل برسد.
مقاله مرتبط: در سئو سایت وردپرس چه افزونههایی برای cache بهتر هستند؟
هزینه
هزینه معضلی که تمام صاحبان کسب و کار مجبورند با آن دست و پنجه نرم کنند. اما تا به این جای کار مشخص شد که وردپرس رایگان است و به صورت منبع باز ارائه شده است. اما این دلیل نمی شود که افزونه ها و روند شخصی سازی آن هم هزنیه بردار نباشد. اما در نقطه مقابل پلاگین هایی وجود دارند که به صورت رایگان برای عموم افراد قرار داده شده است و شما را از بابت پرداخت هزینه مصون می دارد. ولی بهتر است به این نوع پلاگین ها اعتماد نکنید زیرا بار اضافی در آینده بابت خرابی وعدم سازگاری شان به شما تحمیل خواهند کرد.
به صورت کلی و نکته تکمیلی این نکته را به یاد داشته باشید که نمی توان بدون صرف هزینه یک سایت کاملا حرفه ای و بی عیب و نقص داشت.
نداشتن قابلیت مهمی مانند پشتیبان گیری از وبسایت
اگر با خواندن توضیحات بالا باز هم فکر می کنید که وردپرس می تواند جوابگوی نیازهای شما در حوزه طراحی سایت باشد، باید بگوییم که این CMS هیچگونه قابلیت پشتیبان گیری به صورت پیشفرض روی خود ندارد. به همین دلیل برای این کار شما باید از افزونه های مربوط به این کار استفاده کنید. اما به یاد داشته باشید که به هیچ وجه پلاگین مدنظر را از منابع ناشناخته دانلود نکرده و حتما از وبسایت های معتبر آن را دریافت نمایید.
در ضمن اگر یک ابزار باکیفیت در حوزه پشتیبان گیری می خواهید ما به شما VaultPress را پیشنهاد می کنیم. این ابزاری که به شما معرفی کردیم تا بخش بسیار زیادی از مشکل شما را حل خواهد کرد، اما برای آگاهی بیشتر بهتر است بدانید که هزینه آن 99 دلار در سال می باشد.
سرعت لود پایین وبسایت های وردپرسی
سرعت لود پاین وبسایت های وردپرسی یکی از مشکلاتی است که کسب و کارهای متفاوت را با خودش درگیر کرده است. با توجه به همین موضوع بهتر است آخرین تحقیقات به عمل آمده روی وبسایت را به شما بازگو کنیم که گزارش شده است که فقط یک ثانیه تاخیر در زمان بارگذاری وبسایت می تواند تا حدود 11 درصد از بازدیدهای شما را تحت تاثیر خودش قرار دهد.
طبق گزارش های نوشته شده مشخص شده است که کاربرانی که در سطح اینترنت به دنبال حل مسئله خود هستند، آنقدر ندارند که منتظر باشند تا وبسایت شما لود شود. این موضوعی است که باید به آن توجه داشته باشید.
اگر وبسایت شما هم کند شده است با برطرف کردن دلایل زیر می توانید سرعت وبسایت خود را تا حدود بسیار زیادی افزایش دهید:
بررسی کردن تک به تک پلاگین های نصب شده روی وبسایت، این کار باعث می شود تا شما بتوانید افزونه های کند را شناسایی نمایید.
Host نامرغوب یکی از عمده دلیل های این موضوع است، سعی کنید در انتخاب هاست، آن هایی را انتخاب نکنید که هزینه پایین تری دارند. اما در مقابل بهتر است که Host مناسبی را پیدا کنید که امتحان خودش را پس داده باشد.
Cach یکی از راهکارهای حرفه ای است که می تواند به شما در بارگذاری سریع وبسایت کمک زیادی انجام دهد. برای این مورد ما پلاگین W3 Total Cache را پیشنهاد می کنیم.
فشرده سازی فایل ها به صورت زیپ می تواند راهکار مناسبی در افزایش سرعت سایت باشد.
مقاله مرتبط: بهترین افزونه سرعت سایت وردپرسی چیست؟
سخن تکمیلی
داشتن یک کسب و کار در بستر وب، یکی از گزینه هایی است که تمام کسب و کارها پس از بیماری منحوس کرونا به آن فکر می کنندو نیاز آن بیش از پیش حس می شود. از این رو ما به شما پیشنهاد می کنیم که برای زدن شعبه دوم کسب و کار خود در اینترنت یا فعالیت به عنوان شعبه اصلی، به هیچ وجه از موضوع طراحی سایت به سادگی عبور نکنید. اگر هم از فروشگاه ها یا شرکت های خدماتی هستید که در شهرستانی مانند مشهد فعالیت دارد، مشورت گرفتن از مشاوران متخصص ما در حوزه طراحی سایت در مشهد می تواند شما را تا حد بسیار زیادی جلو بیاندازد. در نهایت هم امیدواریم که این مقاله برای شما مفید بوده باشد.
مقاله مرتبط: معرفی چند افزونه کاربردی در سئو وردپرس