معرفی انواع روش های طراحی سایت
4 دقیقه
در طراحی سایت وب سایت ها، به دو دسته استاتیک و داینامیک تقسیم می شوند که هر کدام از این دسته ها ممکن است دارای زیرمجموعه باشند.
سایت های داینامیک یا پویا به دو صورت کدنویسی و سیستم مدیریت محتوا هستند. سایت های استاتیک که امروزه به ندرت طراحی می شوند، سایت هایی هستند که تغییر و تحول و ویرایش اطلاعات در آنها بسیار کم صورت می گیرد. میتوان گفت ماهیت اینگونه سایت ها طوری است که نیازی به تغییر مدام اطلاعات در آنها وجود ندارد. از طرفی دیگر سایت های داینامیک، به گونه ای از وب سایت ها اطلاق می شود که پس از طراحی آنها، صاحبان سایت ها به راحتی می توانند مدیریت و تغییر محتوای وب خود را بدست گرفته و هر زمان که مایل باشند، نسبت به تغییر آن اقدام کنند. در ادامه به توضیح روش های مختلف طراحی سایت های پویا می پردازیم. ( طراحی سایت در مشهد )
طراحی سایت های داینامیک به روش کد نویسی
طراحی سایت داینامیک با کدنویسی که بیشتر برای طراحی سایت اختصاصی به کار برده می شود، توسط برنامه نویسان حرفه ای انجام می پذیرد. برنامه نویس تمامی کدهای برنامه را به صورت دقیق و طبق خواسته ی مشتری، می نویسد. در این نوع وب سایت یک پنل مدیریتی که مختص به آن است طراحی شده تا صاحب سایت به راحتی بتواند مطالب آن را بروز رسانی کند. زبان های برنامه نویسی که برای این روش از طراحی سایت استفاده می شود شامل CSS ،HTML ،PHP ،ASP.NET است.
-
PHP
زبان برنامه نویسی PHP که یک زبان عمومی برای طراحی سایت محسوب می شود کاملا اپن سورس است. php برای طراحی بانک های اطلاعاتی و فایل های نگهداری اطلاعات کاربران استفاده می شود. به این معنا که به کارگیری PHP تاثیر مستقیمی روی ظاهر سایت ندارد و با ان نمی توانید آن را تغییر دهید. به اصطلاح برنامه نویسان از پی اچ پی در Backend یا پشت صحنه ی طراحی ساختار یک سایت استفاده می کنند.
مقاله مرتبط: چرا طراحی سایت PHP ؟ 8 ویژگی بارز در php که باعث محبوبیت آن شد
-
HTML
زبان برنامه نویسی HTML بنیاد و پایه صفحات وب است و هر آنچه که کاربر در سایت و در قسمت کاربری مشاهده می کند با html نوشته شده است. قالب کلی صفحات سایت با این زبان نوشته می شود.
مقاله مرتبط: از مرور ابتدایی ترین دانش برای طراحی سایت تا تاریخچه html در یک مقاله
-
CSS
طراحی وب دو مرحله دارد، اول طراحی قالب کلی که با HTML انجام می شود و دومین مرحله ایجاد جذابیت های ظاهری صفحات که با زبان CSS ایجاد می گردد. -
ASP.NET
با این زبان می توانید یک وب سایت داینامیک را به صورت کامل طراحی نمایید. ASP نیز مانند PHP زبان برنامه نویسی سمت سرور است و کدهای اصلی آن به کاربر نشان داده نمی شود. به همین علت از امنیت خوبی برخوردار است. فایل ASP کاملا مشابه یک فایل HTML است و محتوای آن می تواند شامل کدهای اسکریپت، Text ،Html ،XML باشد. -
طراحی سایت های داینامیک با CMS
CMS یا سیستم مدیریت محتوا برنامه هایی است که برای استفاده از آن نیاز به داشتن دانش برنامه نویسی نیست و توسط این نرم افزارها میتوان یک وب سایت را ایجاد کرده، آن را مدیریت نمود و محتوای آن را تغییر داد یا بروزرسانی کرد. از سیستم های مدیریت محتوایی که در بازار وجود دارد میتوان به وردپرس، جوملا و ... اشاره نمود. از cms میتوان برای طراحی سایت های کوچک و متوسط استفاده کرد اما برای سایت های بزرگ با بیش از 500 صفحه ممکن است کارایی مطلوب را نداشته باشد. سیستم های مدیریت محتوا خود به دو دسته اختصاصی و قالب آماده تقسیم می شوند. در مقاله ای با عنوان مقایسه دو cms وردپرس و جوملا در طراحی سایت با این دو سیستم مدیریت محتوا بیشتر آشنا شوید
مقاله مرتبط: مقایسه دو cms وردپرس و جوملا در طراحی سایت
-
طراحی سایت پویا با قالب اختصاصی
در طراحی قالب اختصاصی برای اینکه به تمامی نیاز کاربران پاسخ داده شود و به طور همه جانبه نیازهای مشتریان را پوشش دهد از کدهای برنامه نویسی بیشتری نسبت به قالب آماده استفاده شده و امکان ایجاد تغییرات در آن زیاد است. -
طراحی سایت با قالب آماده
در اینگونه از طراحی سایت، قالب ها برای انواع سایت ها از پیش طراحی شده است و مشتری طبق نیاز خود آنها را خریداری می کند. امکان تغییر در این قالب کمتر از قالب های اختصاصی است.
جمع بندی
طراحی سایت بسته به نوع آن که می خواهد داینامیک با قالب های اختصاصی و آماده باشد و یا طراحی سایت با کد نویسی، نیاز به افراد متخصص و خبره دارد که بتوان با مشاوره با آنها بهترین انتخاب را برای کسب و کارتان داشته باشید. کارشناسان شرکت ما با بهره مندی از دانش و تخصص همه جانبه به شما در این زمینه یاری می رسانند. جهت مشاوره با بخش طراحی سایت شرکت رایاپارس با شماره های زیر تماس بگیرید.