دلایلی که باعث عدم موفقیت اپلیکیشن موبایل میشوند
4 دقیقه
در دنیای دیجیتال امروز طراحی اپلیکیشن موبایل همیشه منجر به موفقیت نمیشود. گاهی اوقات طراحان Application با غفلت در بکارگیری بعضی عوامل پروژه طراحی اپ را به شکست میرسانند.
این امکان وجود دارد هنگامی که یک اپ طراحی میشود و قدم به بازار رقابت میگذارد ابتدا مورد توجه قرار گیرد و درصد دانلود آن بالا رود اما بعد از گذشت مدتی دیگر کاربران به سراغ این اپ نمی آیند و حتی کاربرانی که آنرا دانلود کرده اند به حذف آن از گوشی خود اقدام میکنند.
اما چرا این اتفاق می افتد. در ادامه به پاسخ این سوال میپردازیم و برخی دلایل عدم موفقیت APP موبایل را بررسی خواهیم کرد. ( طراحی اپلیکیشن در مشهد )
زمانی که اپلیکیشن قادر به حل مشکل کاربر نیست
نوآوری در بازار امروز بسیار مهم است. اگر یک ایده ابتکاری داشته باشید که با تمام ایدههای دیگری که در بازار وجود دارد متفاوت باشد موفقیت شما حتمی است. باید یک ایده جدید به همراه داشته باشید که کاربران را اغوا کند و مشکلات موجود آنها را حل نماید. ایده شما باید اعتماد کاربران را جلب نماید. بازاریابان در این برنامه خیلی مهم هستند چون نظرسنجیهای آنها نکات لازم برای کارتان را فراهم میکند تا شما بتوانید مشکلاتی را که کاربران از آن رنج میبرند را حل کنید. با این تفاسیر باید گفت ایده ای که خوب نباشد منجر به شکست میشود.
مقاله مرتبط: فاکتورهای مهم در موفقیت اپلیکیشن موبایل
پیچیدگی اپلیکیشن
اغلب توسعه دهندگان اپ به منظور ایجاد یک برنامه زیبا, محصولی ایجاد میکنند که برای استفاده بسیار پیچیده است. کاربران باید قادر باشند هر محتوایی را که به دنبال آن هستند پیدا کنند و این یک پیروزی اولیه برای شما خواهد بود, چرا که مردم جهان امروز فرصت یادگیری چیزهای غیر ضروری را ندارند. آنها به سمت استفاده از برنامهای میروند که آسایش را برایشان فراهم میکند و استفاده از آن راحت است. توصیه میشود با نیازهای کاربران آشنا شوید و مخاطب هدف خود را نسبت به میزان آشنایی با دنیای دیجیتال بسنجید و ویژگیهایی که لازم است که App را کاربردی اما ساده کنید به برنامه اضافه کنید.
هنگامی که برنامه قادر به یافتن و درک مخاطب هدف خود نیست
مخاطب جنبه اصلی و حقیقی برای یک برنامه کاربردی موبایل است که تصمیم گیرنده موفقیت یا شکست در برنامه است. هنگامی که میخواهید ایده خود را جهت ایجاد اپ برای گروه خاصی از کاربران عملی کنید, شما باید خود را به عنوان رابط در نظر بگیرید. شما باید خودر را به جای کاربران گروه هدف قرار دهید و فکر کنید که میخواهید یکی از آنها باشید در اینصورت است که میتوانید ایده اولیه را به بهترین نحو اجرا کنید و به موفقیت برسید. مخاطب باید بتواند با app شما ارتباط برقرار کند و برنامه باید دارای ویژگیهایی باشد و هر گروه سنی بتوانند راحت و آسان از آن استفاده کنند.
اگر پلت فرم مناسبی برای اپلیکیشن در نظر نگیرید
انتخاب یک پلت فرم مناسب برای گوشی موبایل از هر جنبه دیگری مهمتر است. بیشتر اوقات افراد در مورد پلت فرم انتخابی برای اپ مطمئن هستند اما استثنا همیشه وجود دارد. شما باید دانش کاملی در مورد تمام سیستمعامل های موبایل داشته باشید و سپس تصمیم بگیرید کدام پلتفرم برای برنامه تان مناسب است. اگر میخواهید به مخاطبان بیشتری برسید, پیشنهاد میشود که برنامه خود را بر روی پلتفرم اصلی راهاندازی کنید که عبارتند از آیفون ، ویندوز و اندروید. این کار به App در دستیابی به یک پایگاه گستردهتری از کاربران کمک میکند که در بازار امروز بسیار مهم است.
اهمال در پشتیبانی
اگر دنبال application هستید که پایدار باشد, نیاز به پشتیبانی قوی دارید. برنامههای کاربردی موبایل که برای بازار تجارت الکترونیک و یا حتی برای بازار بازی های موبایلی طراحی شده اند, باید پشتیبانی قوی داشته باشند. این برنامه باید بتواند ترافیک درون ریز را کنترل کند وگرنه ارزش کسبوکار شما برای مدت خیلی طولانی تحتتاثیر قرار خواهد گرفت. با ورود تکنولوژی حالت ابری, میتوانید به راحتی ذخیره و پشتیبانی بهتر و سریعتری انجام دهید. مقیاس پذیری یک جنبه دیگر است که باید در نظر گرفته شود. خدمات بازسازیشده مقیاس پذیر قادرند تا خود را با ترافیک ورودی تطبیق دهند.
تجربه کاربری ضعیف
زمانی که یک app را ایجاد میکنید، باید توجه خود را به کاربران و بازخورد آنها نسبت به مشکلاتی که در استفاده از اپ شما دارند، معطوف کنید. برنامه ای که تجربه کاربری مثبت را در برنداشته باشد مخاطب را جذب نمیکند. تمرکز اصلی باید بروی کشف مشکلات App و حل آن باشد. کاربران و توسعه دهندگان برنامه باید همیشه در تعامل با یکدیگر باشند تا موفقیت حاصل شود در غیر این صورت شکست برنامه حتمی است.
نتیجه گیری
بهترین راه برای جلوگیری از شکست اپ موبایل این است که چک لیستی از تمام عوامل که به نظرتان در موفقیت یا عدم موفقیت برنامه شما موثر است، تهیه نمایید و طبق آن به همه جوانب و عوامل موثر بپردازید و درصورت وجود مشکل آن را اصلاح کرده و یا در صورت وجود نقطه قوت آن را بهبود بخشیده و تقویت کنید.