5 نکته طلایی برای طراحی اپلیکیشن حرفه ای
4 دقیقه
در دنیای امروز و با توجه به رونق ارائه خدمات الکترونیکی توسط ارگان های دولتی و موسسات و شرکت های خصوصی به مردم و تجربه راحتی کار های روزمره با استفاده از اینترنت ، اپلیکیشن های مختلف اهمیت و کاربرد خود را به همه ثابت کرده اند و تقریبا میتوان گفت بدون اپلیکیشن، بسیاری از کارهای روزمره مردم با مشکل مواجه میشود؛ به جرعت می توان گفت در شرایط فعلی ساخت و طراحی اپلیکیشن به دغدغه ای تازه برای کارشناسان حوزه ی دیجیتال، تبدیل شده است تا آنجا که بسیاری از شرکت های توسعه دهنده ی اپلیکیشن ممکن است در سال بیش از بیست تا سی اپلیکیشن به بازار عرضه کنند.
در ادامه تاکید اهمیت طراحی اپلیکیشن باید به این نکته نیز اشاره کرد که اکثر گجت های هوشمند دیگری هم که امروزه تولید می شوند برای کنترل بهتر توسط کاربر به اپلیکیشن نیازمند هستند.همین امر طراحی اپلیکیشن را تبدیل به امری ضروری و طراحان اپلیکیشن را نیازمند دانش به روز و کاربردی کرده است.
در این مقاله با توجه به نیاز طراحان اپلیکیشن به دانش و تکنولوژی روز دنیا وبه منظور همسوسازی دانش طراحی اپلیکیشن برنامه نویسان با متدهای نوین با ارائه 5 نکته کلیدی برای طراحی اپلیکیشن حرفه ای با شما هستیم.
استاندارد های لازم برای طراحی اپلیکیشن اندروید
همانطور که در مقدمه نیز اشاره شد هر دانشی برای اینکه بتواند تبدیل به یک عملکر شود نیاز دارد به اینکه با تکنولوژی و تازه های فناوری روز دنیا تلفیق شود. این دانش اگر از استاندارد های جهانی تبعیت کند می تواند تبدیل به یک عملکرد حرفه ای و بین المللی شده و راه تازه ای برای رشد کسب و کار مردم بگشاید. در دنیای فناوری آیتی انفورماتیک و در شاخه طراحی اپلیکیشن نیز رعایت استانداردهای روز دنیا به طراحی اپلیکیشن حرفه ای با دامنه عملکرد گسترده کمک شایانی می کند.
استاندارد هایی که به شما کمک می کند درصد موفقیت اپلیکیشن شما چند برابر حالت عادی شود. به همین منظور قصد داریم در ادامه مواردی را که باید برای استاندارد سازی اپلیکیشن نیاز است طراحان موفق رعایت کنند برشماریم.
نکته کلیدی 1: سرعت اپ را بالا ببرید
همانطور که می دانید؛ هنگامی که اپلیکیشن شروع به کار می کند؛ باید یکسری فایل را برای شروع کار خود بارگذاری کند. این موضوع باعث کند شدن سرعت لودینگ اپ می شود که راهکار آن کاهش فایل ها برای بارگذاری است. شاید ندانید ولی سرعت اجرای اَپ برای کاربران از اهمیت بالایی برخوردار است. به همین دلیل باید تا جابب که می توانید سرعت شروع به کار اپلیکیشن را افزایش دهید.
نکته کلیدی 2: از سرورهای پرقدرت استفاده کنید
شاید خیلی ها برای اَپ های تازه تولید شده ی خود از هاست استفاده کنند. اما باید گفت که استفاده از یک سرور قوی باعث می شود سرعت باز شدن اپلیکیشن شما بسیار بالا برود. همچنین پشتیبانی یک سرور قوی از اپلیکیشن شما، کمک می کند تا اَپ مورد نظرتان بسیار روان کار کند و سرعت بالایی در اجرای دستور العمل ها داشته باشد.
نکته کلیدی 3: سایز فونت مناسب انتخاب نمایید
بهتر است تا حدی که می توانید از فونت های بزرگ و بولد در اپلیکیشن خود استفاده نکنید. سایز نامناسب فونت و استفاده از فونت های بیش از حد بزرگ چشم خواننده را اذیت می کند و باعث می شود تا آن ها به سرعت محیط اپلیکیشن شما را ترک و آنرا از لیست برنامه های گوشی خود حذف کنند.
نکته کلیدی 4: رابط کاربری ساده تعریف کنید
در طراحی اپلیکیشن اندروید باید دقت داشته باشید که کاربر در اپ احساس راحتی کند. به همین منظور باید تا جای ممکن دریافت اطلاعات از کاربر را کم کنید. برای مثال از آن ها انواع اطلاعات غیر ضروری مانند کد پستی و یا آدرس محل کار را نخواهید و برای گرفتن اطلاعات حیاتی از آن ها، بهتر است از Validation ها استفاده کنید. این کار باعث می شود بدون کوچکترین خطا اطلاعات مورد نظرتان را دریافت کنید.
نکته کلیدی 5: از تصاویر در جای درست خود استفاده کنید
برای موارد مهمی که می خواهید به کاربرانتان نشان دهید؛ احتیاجی به استفاده از اِفکت های شلوغ و پلوغ و پیچیده نیست. بهترین روشی که می توانید با آن مطالب مهم خود را نمایش دهید استفاده از تصاویر است. بسیاری از کاربران دیدن تصاویر را به خواندن متن ترجیح می دهند. پس بهتر است شما نیز از این فرصت استفاده کنید و مطالب مهم خود را به بهترین شکل نمایش دهید. میتوانید از ترکیب متن و ویدئو به نسبت نیاز خود در طراحی اپلیکیشن اندروید استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: وب اپلیکیشن (PWA) چیست؟
امید است با ارائه نکات کلیدی اشاره شده در این مقاله در راستای آموزش نکات طلایی طراحی اپلیکیشن توانسته باشیم گامی موثر برداشته باشیم. در پایان این نوید را به کاربران وب سایت رایاپارس می دهیم که متخصصین طراحی اپلیکیشن ما آماده اند تا در صورت نیاز شما کاربران به خدمات طراحی اپلیکیشن ، متمایز ترین خدمات را که حاصل تلفیق دانش و استراتژی در این شرکت است به شما ارائه نمایند.