فاکتورهای مهم در موفقیت اپلیکیشن موبایل
4 دقیقه
عوامل متعددی می تواند در موفقیت یک اپلیکیشن موثر باشد. برخی از طراحان فقط به طراحی اپلیکیشن فکر میکنند و برنامه ای برای توسعه آن ندارند. اما طراحی اپ، از ایده تا درآمدزایی باید روی برنامه و اصول درست تنظیم گردد تا بتوان هم کاربران اندروید و هم IOS را راضی نگه داشت. در اینجا برخی فاکتورهای مهم موفقیت برای برنامههای کاربردی تلفن همراه آورده شدهاست که هر توسعه دهنده باید در مورد آن بداند.
سادگی اپلیکیشن و راحتی در استفاده از آن
سادگی در برنامهها بسیار سودمند است. یک app ساده باعث میشود که یک کاربر زمان بیشتری در آن صرف کند نسبت به اپلیکیشن هایی که یافتن راهها و راهبری آن سخت است. اگر کاربر در برنامه شما برای مسیر یابی و پیمایش اپ به مشکل بر بخورد به سرعت برنامه را حذف خواهد کرد و یک app دیگر را پیدا میکند که نیازش را برآورده کند. کاربران وقتی به یک app بدترکیب میرسند که نمیتوانند آنچه را که آنها میخواهند به راحتی در اختیارشان قرار دهند صبرشان را از دست می دهند. بنابراین سادگی یک راه عالی برای به دست آوردن اعتماد مشتری است. ( طراحی اپلیکیشن در مشهد )
موبایل فرندلی و رابط کاربری خوب
کاربران تلفن همراه به دو دسته افراد معمولی و افراد حرفهای طبقهبندی می شوند. بنابراین توسعه دهندگان برنامههای کاربردی تلفن همراه تا حد زیادی مسئول ارائه خدمات روان و یا پیچیده به کاربران app خود هستند. برنامههایی که ساده و آسان هستند خیلی زود محبوبیت کاربر را به دست می آورند . ما انسانها , تمایل به جذب چیزهایی داریم که آسایش و راحتی برایمان فراهم میکند , همین موضوع برای کاربردهای موبایل نیز صدق میکند. برنامههایی با دسترسی سریع و پاسخگو احتمال پذیرش سریع کاربر را دارند . تنها هدف توسعه برنامه باید همیشه به سمت ساخت برنامههای کاربردی با یک رابط کاربری خوب باشد تا استفاده از آن به خوبی امکان پذیر گردد .
زمان بارگذاری اپلیکیشن در موبایل
بیصبری طبیعت انسان است, بنابراین برای یک app طولانی بودن زمان بارگذاری یک شکست است. هر برنامه کاربردی ایدهآل نباید بیشتر از 15 ثانیه زمان برای لود شدن صرف کند. با این حال , زمانی بین 16 تا 20 ثانیه هم قابل مدیریت است. ظرفیت cpu و ram تلفن همراه شما نقش مهمی در تعیین زمان بارگذاری برنامه دارد. ممکن است برای برنامه ای یکسان زمانهای مختلفی جهت بارگذاری روی دستگاه های مختلف وجود داشته باشد. با این حال باید مطمئن شوید که برنامه شما تا حد ممکن سریع است.
اندازه و موقعیت اهمیت دارد
بزرگتر بودن اندازه صفحات یک شمشیر دولبه برای طراحان برنامه کاربردی است . در حالی که فضای بیشتری برای قرار دادن عناصر وجود دارد ، فضای خالی برای قرار دادن چیزهای غیر ضروری نیز وجود دارد . لازم است که موقعیت و اندازه دکمهها و کنترلها را در نظر داشته باشید .هنگام طراحی سهولت در استفاده از عناصر را مد نظر قرار دهید. بنابراین نیاز به در نظر گرفتن بیشترین سطح ( اندازه صفحه ) ، موقعیت انگشت ، اندازه دست کاربران را باید هنگام طراحی مد نظر داشته باشیم.
کارایی
این عامل ستون فقرات توسعه application است . سازندگان باید اطمینان حاصل کنند که این برنامه و تمام قابلیت آن قبل از ورود به بازار مصرف کار میکند . برنامههای کارآمد و موفق باید همانطور که انتظار میرود ، صرفنظر از دستگاهی که قرار است روی آن اجرا شود ، به درستی عمل کنند . یک اپ موفق باید بتواند توسط فروشگاه اپل استور نیز عرضه گردد و گوشی های هوشمند اپل هم بتوانند از آن استفاده مطلوب را بنمایند و فقط منحصر به اندروید نباشد.
قابلیتهای آفلاین
گاهی ممکن است که اینترنت از دسترس ما دور باشد . بنابراین , بسیاری از کاربران app ممکن است اپلیکیشن هایی را ترجیح دهند که توانایی انجام کار با آنها حتی هنگام متصل نبودن به اینترنت وجود داشته باشد. اپ هایی که بدون اتصال به اینترنت کار میکنند برنامه هایی با ایده ای زیرکانه هستند . این قابلیت اپلیکیشن وفاداری کاربر به آن و کاربرد مداوم آنها در زندگی را تضمین میکند.
قیمت
هر app باید یک قیمت منحصر به فرد برای خدماتی که ارائه میکند در نظر بگیرد. یک Application باید دارای برخی کیفیتهای واقعی باشد به طوریکه کاربران با وجود دسترسی به گزینههای مشابه در بازار ، آن را برگزینند . و این برنامه باید به گونه ای باشد که کاربر هر زمانی که از آن استفاده میکند احساس رضایت نماید.
طراحی
یکی از مهمترین مسائلی است که باید در نظر گرفته شود طراحی App است . یک app باید به گونهای طراحی شود که سطح بالا و منحصر به فرد به نظر برسد . این امر قطعا ً بر کاربران بالقوه تاثیر میگذارد و آنها را ترغیب میکند تا آن را امتحان کنند , با این حال درجه بندی بین اپ ها وجود دارد . وقتی بحث درجه بندی در میان باشد، برنامه باید مدرن و با گرافیک سطح بالا باشد.
سخن آخر
عواملی که در بالا گفته شد تا حد زیادی بر موفقیت برنامههای کاربردی موبایل تاثیر میگذارند. بهره موفقیت به این صورت تعیین میشود که ما میتوانیم عوامل ذکر شده در بالا را بهینه کنیم تا به هدف نهایی برسند . در نهایت توسعه دهندگان باید برنامههای کاربردی تلفن همراه خود را استثنایی و کاربر محور طراحی کنند که این امر تنها توسط اقدامات توسعه پایدار و کارآمد صورت میگیرد.