برترین cms های سال 2023
4 دقیقه
Cms های آماده (content management system) یا سیستم مدیریت محتوا پتلفرمی است که به شما این امکان را می دهد تا بدون نیاز به کد نویسی یک وب سایت بسازید. پلتفرم یعنی ایجاد زیر ساخت برای رابطه میان تولید کنندگان و مصرف کنندگان یک محصول و تعیین چارچوب و قواعد کلی برای این تعامل ها. با توجه به مفهوم پلتفرم می توان گفت سیستم مدیریت محتوا نرم افزاری تحت وب است که به کاربر فرصتی برای طراحی سایت می دهد، که بتواند در آن محتوا بگذارد و محتوای خود را مدیریت کند. در این نوع سیستم ها بسته به نوع ساختار، اصول سئو سایت رعایت شده است. اگر هم این اصول رعایت نشده باشد می توان با اضافه کردن چند افزونه این امکان را فراهم کرد.
ویژگی های cms خوب و کاربردی
- یک سیستم مدیریت محتوای خوب باید دارای رابط کاربری سریع و قابل فهم باشد یعنی مبتدیان نیز به راحتی بتوانند از آن استفاده کنند.
- تولید محتوا، ویرایش و مدیریت آن بدون نیاز به کد نویسی در آن به راحتی صورت گیرد.
- سازگار با شبکه های اجتماعی باشد.
- برای سئو داخلی سایت با الگوریتم های موتور جستجو سازگار باشد.
- نرم افزار CMS باید بتواند به شما الگوهای طراحی سایت متعددی پیشنهاد کندتا شما بتوانید مطابق با نیازتان طرح انتخابی را تنظیم کنید بدون اینکه کد نویسی لازم باشد.
- امکان انتقال داده و جابجایی ان را برای کاربر فراهم کند زیرا ممکن است بخواهید بعدا cms خود را تغییر دهید بنابراین باید بتوانید اطلاعات موجود روی سیستم فعلی را به سیستم مدیریت محتوای بعدی منتقل کنید.
- این نرم افزارها باید از پشتیبانی خوبی برخوردار باشندتا بتواند جوابگوی نیاز کاربران در رابطه با نحوه استفاده از پلتفرم و رفع مشکلات پیش روی آنها باشد.
- اینگونه سیستم ها باید متن باز باشند و قابلیت پذیرش افزونه ها و مطابقت با آنها را داشته باشد. افزونه ها برای گسترش ویژگی های CMS روی ان نصب میشوند.
- امنیت یکی از ویژگی هایی است که باید در انتخاب یک سی ام اس مد نظر قرار گیرد یک سیستم مدیریت کننده محتوا باید مداوم در حال بروز رسانی و توسعه عملکرد های امنیتی سایت باشد.
5 سیستم مدیریت محتوای برتر در سال 2023
با توجه به تغییرات پویای تکنولوژی، سخت است به طور قطعی برترین سیستم مدیریت محتوا (CMS) را برای سال 2023 مشخص کرد. با این حال، برخی از CMS های محبوب و پرکاربرد در سال 2023 به شرح زیر است:
1- وردپرس (wordpress)
پر استفاده ترین سیستم مدیریت محتوا در حال حاضر وردپرس است این که بر پایه زبان PHP می باشد. سایتهایی که توسط این پلتفرم تولید می شوند داینامیک هستند. استفاده از وردپرس رایگان است و از زبان فارسی پشتیبانی می کند. این برنامه اپن سورس یا متن باز است. در وردپرس اصول سئو به طور کامل رعایت نشده است که می توان با استفاده از چند افزونه رایگان سئو مانند yoast seo که از بهترین CMS ها از لحاظ سئو را در اختیار داشت. تعداد بیشمار کاربران و توسعه دهندگان و همچنین بروزرسانی های دائمی، وردپرس را به یکی از امن ترین سیستم های مدیریت محتوا تبدیل کرده است. با پلاگین ووکامرس (WooCommerce) افرادی که اطلاعات اندکی در زمینه طراحی سایت دارند می توانند فروشگاه آنلاین خود را راه اندازی کنند.
بیشتر بخوانید: مقایسه دو cms وردپرس و جوملا در طراحی سایت
2- جوملا (Joomla)
جوملا نیز یکی از برنامه های مدیریت محتوای داینامیک و پر طرفدار بر پایه زبان PHP است و بر اساس فریم ورک نوشته شده است و به برنامه نویسان کمک می کند کدهای کمتری را بنویسند و در زمان کمتری به بهترین نتیجه برسند. این برنامه نیز رایگان بوده و از زبان فارسی پشتیبانی می کند. برای سایتهای کوچک با کاربران کم بهتر از این پلتفرم متن باز استفاده شود. در Joomla اصول اولیه سئو سایت رعایت شده و سئو مناسبی دارد. افزونه جوملا در زمینه سئو sh404 SEF است که کارهایی مانند ریدایرکت کردن، مدیریت خطای 404، لینک دهی به شبکه های اجتماعی را انجام میدهد. مزیت جوملا نسبت به سایر رقبا کتابخانه های گسترده آن و ارتباط صحیح و منطقی بین کتابخانه های آن است.
3- دروپال (Drupal)
دروپال نیز مانند دو برنامه قبل رایگان و متن باز است. این سیستم برای سایتهای بزرگ با بیش از هزاران صفحه نیز مناسب میباشد. این پلتفرم بسیاری از فاکتورهای سئو را رعایت میکند. یک سیستم بسیار انعطاف پذیر است و میتوان با کمک آن انواع پست های سفارشی را ارائه داد و مدیریت نمود. همچنین این سیستم از سایتهای چند زبانه پشتیبانی میکند و میتواند آنها را برای شما اجرا نماید. امنیت آن از دو CMS قبلی بسیار بالاتر است . اما یکی از معایبی که این نرم افزار دارد این است که برای استفاده از آن نیازمند مهارت در توسعه وب سایت هستید.
بیشتر بخوانید: طراحی سایت با CMS اختصاصی یا وردپرس؟ کدام انتخاب می تواند بهترین باشد؟
4- شوپفای (Shopify)
اگر به دنبال یک CMS برای فروشگاه آنلاین هستید، شوپفای یک گزینه عالی است. این CMS قابلیت های فروشگاه سازی، پرداخت آنلاین، بررسی موجودی و مدیریت سفارشات را فراهم می کند.
5- مگنتو (Magento)
مگنتو نیز یکی دیگر از CMS های محبوب برای فروشگاه های آنلاین است. این CMS قابلیت هایی مانند مدیریت محصولات، فروشگاه سازی و پرداخت آنلاین را داراست.
جمع بندی
انتخاب مناسبترین سیستم مدیریت محتوا بر عهده طراح است زیرا او با توجه به نوع سایت شما و راحتی استفاده از برنامه بهترین را بر می گزیند. درست است که cms های آماده کمک زیادی به افراد برای طراحی سایت می کنند اما برای داشتن یک سایت حرفه ای نیاز به یک cms اختصاصی و یک طراح خوب و کاردان نیاز است، شرکت رایاپارس با به کارگیری طراحان زبده و حرفه ای می تواند شما را در این امر یاری کند. برای مشاوره رایگان می توانید با شماره تلفن های زیر تماس حاصل فرمایید.