با بهترین اپلیکیشن های فروشگاهی ایرانی آشنا شوید!
3 دقیقه
می توان از طراحی اپلیکیشن فروشگاهی به عنوان سکو پرش کسب و کارها یاد کرد. به دلیل پیشرفت تکنولوژی و استفاده اکثر مردم از تلفن همراه، طراحی اپلیکیشن و ورود به بازار اپ مارکتینگ می تواند باعث تقویت برندینگ و جذب کاربران بیشتر شود. از همین رو اپلیکیشن های فروشگاهی متعددی را می توان در پلتفرم های ارائه دهنده نرم افزارهای موبایل جستجو کرد.
ما در این مقاله قصد داریم 7 اپلیکیشن برتر ایرانی را که از بالاترین دانلود برخوردار است را معرفی کنیم. ( طراحی اپلیکیشن فروشگاهی در مشهد )
اپلیکیشن دیجی کالا
اپلیکیشن دیجی کالا جزء نرم افزارهای فروشگاهی برتر در ایران محسوب می شود که روزانه تعداد بالایی دانلود را در مارکت های نرم افزار به خود اختصاص می دهد. این برنامه مرجع کاملی برای خرید انواع محصولات و مایحتاج روزانه هر خانواده ای است.
اپلیکیشن دیوار
اپلیکیشن دیوار در دسته اپ های نیازمندی و فروشگاهی محسوب می شود که روزانه از بازدید زیادی برخوردار است. از ویژگی های حائز اهمیت این نرم افزار می توان به موارد زیر اشاره کرد.
- دسته بندی محصولات
- ارائه خدمات رایگان
- امکان درج عکس و توضیحات محصول
اپلیکیشن نت برگ
نت برگ جزء نرم افزارهای فروشگاهی است که طرفداران خاص خود را دارد. این اپ موبایل که از دسته بندی مخصوصی پیروی می کند بستری مناسب برای معرفی کسب و کارها است که با ایجاد امکان تخفیف در این نرم افزار کاربران زیادی جذب بیزینس ها می شوند.
اپلیکیشن علی بابا
اپلیکیشن موبایل علی بابا در زمینه تور و خرید بلیط جز نرم افزارهای کاربردی به شمار می رود. اپ علی بابا علاوه بر خرید بلیط، امکان استرداد و رزروهتل را برای کاربران خود محیا کرده است. همین عوامل باعث شده است که برنامه علی بابا جز پرطرفدارترین اپلیکیشن ها در زمینه گردشگری محسوب شود.
اپلیکیشن تخفیفان
تخفیفان نیز مانند نت برگ برنامه ای برای معرفی بیزینس ها و ارائه تخفیف های کسب و کارها است که نتیجه آن معرفی مشاغل فعال در هر حوزه می باشد.
اپلیکیشن شیپور
نرم افزار شیپور هم جزء اپ های فروشگاهی و خدماتی محسوب می شود که شرایطی را برای معرفی و ارائه محصولات فراهم کرده است که می توانید با استفاده از این نرم افزار محصول مود نیازتان را با پایین ترین قیمت تهیه نمایید.
اپلیکیشن روبیکا
نرم افزار روبیکا جز اپ های پرطرفدار ایرانی محسوب می شود که علاوه بر ایجاد بستری برای گفتگو و چت، با ارائه خدمات بیمه ای، خدمات اینترنتی، خرید بلیط، پرداخت قبوض و ارائه خدمات آموزشی را نیز فراهم کرده است. به همین دلیل توانسته کاربران زیادی را جذب نرم افزار خود کند.
جمع بندی
برای طراحی اپلیکیشن می توان از انواع مختلف نرم افزارهای موبایل استفاده کرد اما در این بین طراحی اپلیکیشن فروشگاهی بیشترین بازخورد را برای کسب و کارهای فعال در حوزه دیجیتال مارکتینگ دارد. با مراجعه به گوگل پلی می توانید اپ های گوناگون فروشگاهی را مشاهده نمایید که اکثرا از کارایی و کیفیت بالایی برخوردار هستند زیرا قوانین انتشار در گوگل پلی و اپ استور بسیار دشوار است اما گاهی به کمک برندینگ و بهینه سازی نرم افزار موبایل می توانید باعث متمایز شدن اپ بیزینستان از دیگر نرم افزارها شوید.
در نهایت نیز دقت کنید که گام اصلی و مهم در موفقیت برنامه های موبایل انتخاب شرکت طراحی اپلیکیشن است. زیرا با توجه به نحوه طراحی و کیفیت آن می توانید وارد بازار رقابت اپ مارکتینگ شوید.
شرکت رایا پارس با سالها تجربه موفق در طراحی اپلیکیشن B2B، طراحی اپلیکیشن آموزشی و فروشگاهی می تواند شما را برای ورود پرقدرت به بازارهای دیجیتال مارکتینگ کمک نماید. برای کسب اطلاعات بیشتر و یا دریافت مشاوره با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.