طراحی اپلیکیشن اختصاصی یا خرید اپلیکیشن آماده؟ کدامیک مناسب کسب و کار من است؟
4 دقیقه
با توجه به گسترش تکنیک های دیجیتال مارکتینگ، در عصر حاضر مدیران و صاحبان کسب و کار به منظور بهبود و رشد کسب و کار آنلاین خود علاوه بر طراحی سایت، نیاز به طراحی و استفاده از اپلیکیشن را نیز احساس می کنند. با توجه به این که بحث طراحی اپلیکیشن این روزها موضوع داغ طراحی استراتژی تبلیغاتی بسیاری از مدیران کسب و کار است در این مقاله بر آن شدیم تا به موضوع اهمیت طراحی اپلیکیشن بپردازیم و بررسی کنیم که چه اپلیکیشینی برای کسب و کار ما مناسب تر است؟ با ما همراه باشید.
روش های مختلف طراحی اپلیکیشن اندروید
با توجه به اینکه تعداد کاربران سیستم عامل اندروید در ایران بیشتر از کاربران سیستم عامل آی او اس است ما نیز در این مقاله بیشتر در رابطه با اپلیکیشن اندروید صحبت می کنیم .
اگر قصد طراحی اپلیکیشن اندروید دارید چند راه پیش روی شماست:
روش1: استفاده از اندروید سازها
اندروید ساز ها که این روزها تعدادشان هم کم نیست برنامه هایی هستند که با در اختیار داشتن قالب های آماده این امکان را به شما می دهند تا متناسب با نیاز خود به راحتی و بدون پیچیدگی های کد نویسی برای خود اپلیکیشن طراحی کنید. مهم ترین ویژگی این نرم افزارها در وهله اول این می باشد که در این نوع محیط کار، شما به ندرت برنامه نویسی میکنید و بیشتر کارها بصورت گرافیکی انجام میشود و طبیعتا می توان گفت کار ساده تری پیش روی شما است.
اما این راحتی دردسرهایی نیز دارد . در واقع عیب بزرگ این اندروید سازها این که ویژگی های آن ها محدود است و در صورت نیاز به گسترش خدمات اپلیکیشن شما دچار محدودیت های بسیاری خواهید شد.
روش 2: استفاده از نرم افزار اندروید استودیو
نرم افزار اندروید استودیو یک برنامه ساز اختصاصی برای تولید اپلیکیشن اندروید محسوب می شود و کاربرد عمده آن برنامه نویسی است، این نرم افزار ویژگی های متعددتر و به طبع بیشتر از برنامه سازهای آماده دارد و طبیعتا کار با آن دشوارتر از برنامه های اندروید ساز معمولی است.
روش 3: استفاده از قالب های آماده ای
در این روش می توانید از شرکت هایی که توسط اندروید استدیو قالب های عمومی طراحی می کنند ، یک قالب عمومی خریداری کرده و مطابق با نیاز برند خود رنگ و لعاب آن را تفییر دهید. در واقع به صرفه ترین نوع طراحی اپلیکیشن برای شما می تواند روش شماره 3 باشد.
چرا استفاده از اپلیکیشن های آماده را پیشنهاد می کنیم؟
در بخش قبل اشاره کردیم که از میان سه روش معرفی شده برای کسب و کارهایی که هنوز در دستور کار خود جایی برای هزینه کردن روی طراحی اپلیکیشن اندروید اختصاصی ندارند ، استفاده از قالب های آماده به صرفه تر است. منظور چیست؟ آیا برنامه سازهای آماده برای تولید برنامه های کاربردی مناسب نیستند؟
پیش از این نیز توضیح دادیم که چون در برنامه سازهای آماده از برنامه نویسی خیلی کم استفاده شده و به نوعی همه ی کارهایی که در این نوع محیط ها انجا می شوند،تنها با زدن چند کلیک قابل طراحی است!خب بدیهی است که نمی توان خیلی روی کاربردی بودن خروجی تولید شده توسط این محیط ها حساب کرد. در صورتی که برنامه نویسی با قالب اختصاصی و با برنامه هایی مثل اندروید استودیو که کاملا دارای برنامه نویسی هستند یک تصمیم معقول برای تولید یک برنامه ی کاربردی در راستای اوج گرفتن کسب وکار شما می باشد.
حال خرید اپلیکیشن آماده ای که با نرم افزار اندروید استودیو کد نویسی شده است می تواند با توجه به هزینه کمت آن نسبت به طراحی اختصاصی اپلیکیشن پیشنهاد معقولانه ای باشد.
مقاله مرتبط: طراحی اپلیکیشن : راهکار 100% تضمینی موفقیت در موبایل مارکتینگر
پشتیبانی قوی بارز ترین ویژگی اپلیکیشن های طراحی شده با اندروید استودیو
مطلب بسیار مهمی که در اندرویدسازها به ندرت دیده میشود مسئله پشتیانی است. تصور کنید شما برنامه ی کاربردی برای شغلتان در اختیار دارید که قابل پشتیبانی بدون محدودیت زمان باشد، قطعا این موضوع در کارایی برنامه شما تاثیر مثبتی دارد.اگر می خواهید از این قابلیت برای تولید برنامه ی خود استفاده کنید پس بدیهی است که باید از قالب اختصاصی بهره ببرید.
بارز ترین عیب اپلیکیشن آماده: عدم سفارشی شدن گرافیک
همانطور که میدانید بحث مهم دیگری که کاربر را بیشتر جذب و شیفته ی اپلیکیشن شما می کند ، بحث گرافیک زیبا و مرتبط با ماهیت کار اپلیکیشن می باشد.ابارز ترین ایراد اپلیکیشن های آماد این است که یک قالب از پیش تعریف شده جلو روی شماست و بدیهی است که محدودیت انتخاب طرح و گرافیک مرتبط با برند و کسب و کارتان را دارید و برای قالبی که مورد پسند شما باشد باید بتوانید خودتان آن را ساخته و مهیا کنید.
نکته مهم: سفارشی و موردپسند بودن اپلیکشن شما به همان اندازه مهم است که کارایی آن برای شما حائز اهمیت است. اما این مسئله به بودجه کسب و کار شما برای فعالیت در حوزه ی کسب و کار آنلاین نیز ارتباط دارد.
در نهایت توصیه ما در شرکت رایا پارس به شما این است که در مرحله نخست اگر قصد دارید تا برای برند خود اپلیکیشن طراحی کنید از متخصصین طراحی اپلیکیشن در شرکت های معتبر استفاده کرده و یا از اپلیکیشن های آماده ای که شرکت های معتبری مانند شرکت رایاپارس ارائه می کنند و توسط نرم افزار های اندروید استدیو کدنویسی شده است استفاده کنید.